Skip to main content

Welkom bij het assortiment van Topdog Food!

Via het dropdown menu kun je navigeren naar de juiste categorie om daar de beste brokken, snacks of supplementen te vinden! Heb je vragen? Aarzel niet! Stuur ons een bericht of kom naar onze fysieke winkel.

Natuurlijke honden snacks

Tegenwoordig is iedere hondeneigenaar bewuster gaan kijken naar de voerkeuze voor hun huisdier. Want naast de ‘’gewone’’ hondenbrok is er een andere categorie.  Namelijk de hondensnacks. Bij Topdog Food is er enorm veen keuze wat betreft hondensnacks. Specifiek richten we ons op bijvoorbeeld natuurlijke hondensnacks.
Dit zijn snacks waarbij het vocht in de snack is onttrokken. Hierdoor wordt het hard en natuurlijk houdbaar. Puur natuur zonder kunstmatige toevoegingen.

De snacks worden gedroogd. Hierdoor ontstaat gedroogde huid, oren of  staarten waardoor de honden kunnen genieten van een langer kauwplezier en het spiervlees en organen zijn brosser waardoor deze ideaal zijn om te gebruiken als tussendoortje of als beloning!

Maar Topdog Food heeft niet alleen gedroogde rund in de aanbieding! Wat dacht u van varkensneus, geitenoren, lam, hert of een van onze andere mogelijkheden!

Voordelen van gedroogde snacks

• Gedroogde snacks zijn gezond voor onze viervoeters
• Ze bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen
• De snacks komen tegemoet aan de natuurlijke kauwbehoefte van honden
• De hondensnacks zijn lang houdbaar

Houdbare worst

Naast deze heerlijke hondensnacks heeft Topdog Food ook houdbare worst in het assortiment.
Dit houdt in dat hier voor minimaal 90% aan vlees in de worst is verwerkt en hierbij extra vitamines en mineralen zijn toegevoegd om de conditie en de gezondheid van uw hond op peil te houden! En daarnaast is deze worst natuurlijk lang houdbaar. Wilt u graag meer weten over deze worst? Bekijk onze producten op de website of kom langs.

Honden frikandellen

Ja, u leest het goed! Hondenfrikandellen! Deze frikandel snacksticks zijn een heerlijke beloning voor uw viervoeter.
Naast deze heerlijke versnapering zorgt de snack er ook voor de vermindering van tandplak en is het een bron van dierlijke eiwitten!
Tot slot is onze frikandel met konijn graan- en glutenvrij, de perfecte beloning voor uw hond!

Ben je benieuwd naar ons assortiment hondenbrokken? Klik dan hier!